Cautam alternative bio, ecologice, organice

Photobucket

duminică, 11 octombrie 2009

Albirea dintilor cu o pasta ieftina


Eram la cumparaturi in sat si singura pasta de dinti disponibila era o ieftinitura la 180 de grame cu numai 3.5 lei. Pe langa asta mai dadeau si o periuta de dinti bonus. Pe drum ma intalnesc cu vecinul meu care incepuse sa imi povesteasca cum a scapat de coloratia care s-a depus pe dinti lui. Dupa ce mi-a jimbit timid observ mirata ca intr-adevar erau curati si albi.

Mai citesc inca o data:



Maxam Whiteing Baking Soda plus Peroxide
1. Elimina petele care confera danturii un aspect neplacut
2. Lustruieste smaltul in timpul periajului, facand dintii mai albi si stralucitori
3. Ofera protectie maxima impotriva cariilor


Ingrediente:
Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Celullose Gum, Carboxymethyl Hydroxypropyl Cellulose, Sodium Saccharin, Sodium Dihydrogen Phosphate

Bon!

Apoi incercand sa caut imaginea, ca doar era de laudat. E pentru a doua oara cand cumpar multumita fiind de rezultate i dorind sa o recomand la randu-mi cu caldura, iata ce gasesc:


Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a dispus retragerea de la comercializare a două sortimente de pastă de dinţi - Maxam Triple Action şi Spearmint Tri Leaf Travel Pack - considerate periculoase pentru că au o concentraţie mare de dietilenglicol, a anunţat preşedintele Dan Vlaicu.



Luna trecută, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a primit o notificare prin care se atrăgea atenţia asupra faptului că pe piaţa din Spania ar fi fost comercializată o pastă de dinţi ce ar fi putut fi periculoasă pentru sănătatea omului, prin conţinutul de 7,0%, respectiv 8,3% de dietilenglicol.

Dan Vlaicu a declarat, într-o conferinţă de presă, că după ce au fost făcute mai multe controale în ţară nu au fost identificate produse din loturile considerate ca fiind periculoase, dar ANPC a făcut prelevări din mai multe sortimente de pastă de dinţi produsă în China.

"În urma analizelor de laborator a rezultat că în pasta de dinţi Maxam Triple Action de 135 de grame şi Spearmint Tri Leaf Travel Pack de 25 de mililitri, concentraţia de dietilenglicol era de 9% şi respectiv de 5,4 la sută", a spus Vlaicu.

"Din acest motiv, ANPC a dispus retragerea definitivă de la comercializare şi distrugerea pastei de dinţi Maxam Triple Action de 135 de grame din acest lot", a adăugat Vlaicu.

În ceea ce priveşte pasta de dinţi Spearmint Tri Leaf Travel Pack de 25 de mililitri, s-a decis oprirea temporară de la comercializare.

Nu este vorba despre acelasi sortiment de pasta , dar cu siguranta  aceiasi firma producatoare.
Mai aveti curajul sa o incercati? :D



Surse: www.adevarul.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

dupa cum imi dau eu seama tot ce face bine e scos de pe piata doar nu or da faliment dentistii nu? si daca ar fi o pasta de dinti care chiar albeste dintii cu siguranta nu s-ar mai cumpara si alte paste de dinti

tratament albire dinti on 19 septembrie 2012 la 15:54 spunea...

In general o pasta de dinti ieftina nu prea are cum sa-ti albeasca dintii!

Luthelo on 4 ianuarie 2013 la 18:32 spunea...

Permiteti mi sa nu va impartasesc punctul de vedere. Exita chiar alternative ieftine si sanatoase pentru albire a dintilor extrem de ieftIne.

Trimiteți un comentariu

Au purtat vorba aici:

 
Create your own banner at mybannermaker.com!
Jovis – homemade beauty Create your own banner at mybannermaker.com!
ActivitatiCopii.ro

"Doar in brate!" Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino