Cautam alternative bio, ecologice, organice

Photobucket

vineri, 28 mai 2010

ANUNT: In curand o noua campanie de testare...


Cu bucurie va anunt ca pe forumul Super Parinti , in cursul lui iunie va avea loc o campanie de testare a nucilor de sapun. Campania se finalizeaza in urma recenziilor cu trei premii atragatoare oferite de www.nucidesapun.ro


Am cautat in ultimul timp tot mai multe alternative la detergentul obisnuit. Unul din ele sunt nucile de sapun pe care le folosesc ca atare bagate intr-o soseta inodata, sau sub forma de  pudra, lichid concentrat dar si pasta( detalii pentru obtinerea lor AICI). Despre celelate urmeaza sa va povestesc in curand.




Iar daca nu ai rabdare pana incepe campania, o oferta strasnica  te asteapta pana la 1 iunie. Trage un ochi si aici sa vezi exact despre ce este vorba.


Sper sa imbratisati si voi cu bucurie aceasta viitoare campanie de testare desfasurata pe forumul Super Parinti - "O comunitate de parinti ce cauta alternative pentru cresterea si educarea copiilor lor. Alternative bio,organice,ecologice,respectand natura copilului,dorintele si exigentele lui si mai ales tinand cont de ceea ce ne invata inima."


A toute a  l'heure!!!



2 comentarii:

AlinaS. on 28 mai 2010 la 15:53 spunea...

Foarte interesant! Nu am auzit pana acum de nucile astea. Am citit informatiile, cred ca le voi incerca si eu. Profit sa iti multumesc pentru ca m-ai molipsit in a cauta variante naturale, bio la orice consum.

brishtara on 28 mai 2010 la 16:11 spunea...

Ai putintica rabdare...sigur se vor bucura de o recenzie completa din partea ta.

Si promit sa va mai aduc alternative...:D

Trimiteți un comentariu

Au purtat vorba aici:

 
Create your own banner at mybannermaker.com!
Jovis – homemade beauty Create your own banner at mybannermaker.com!
ActivitatiCopii.ro

"Doar in brate!" Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino