Cautam alternative bio, ecologice, organice

Photobucket

duminică, 28 februarie 2010

Tabel cu medicamente permise in timpul sarcinii si alaptarii


Photobucket Viitoare mamici de cate ori v-ati luptat cu o migrena infioratoare, greturi, ameteli, tulburari de somn timp de cateva zile si nu ati luat nimic de frica ca nu cumva sa ii faceti rau micutului din burtica? Sau efectiv ati luat unele medicamente fara sa stiti ca sunteti insarcinata si vreti sa stiti care e gradul de siguranta? Dar voi cele care alaptati de cate ori ati indurat dureri crunte, in urma unui accident casnic, o mastita sau poate aveti nevoie doar de vitamine sau mai stiu eu ce ezitand cu atat mai mult cu cat medici sunt atat de neinformati si se complac in situatia lor ca doar au facut atat scoala si ajunge preferand sa va sfatuiasca sa intarcati decat sa mai citeasca ceva.

Eu una, dupa o discutie cu Rox am descoperit un tabel pe kellymom.com cu unele medicamente testate de catre AAP clasate pe categorii de risc, din fericire care se gasesc si pe piata romaneasca. Asa am luat antibiotic in urma unei mastite si analgezice/ antiinflamatoare(Ibuprofen si Diclofeac) dupa ce am calcat intr-un piron.

Varianta romaneasca a tabelului de care aminteam mai sus o puteti gasi pe Forumul SUPER PARINTI, iar cautarea poate fi destul de usoara, ori dupa afectiune, denumire comerciala sau substanta activa. Daca totusi nu va descurcati va invit sa puneti orice intrebare in forum.

Sper sa nu aveti nevoie niciodata sa il folositi! 

Multa sanatate :)

1 comentarii:

Fuzuli spunea...

salt likit
salt likit
dr mood likit
big boss likit
dl likit
dark likit
VSQULU

Trimiteți un comentariu

Au purtat vorba aici:

 
Create your own banner at mybannermaker.com!
Jovis – homemade beauty Create your own banner at mybannermaker.com!
ActivitatiCopii.ro

"Doar in brate!" Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino