Cautam alternative bio, ecologice, organice

Photobucket

miercuri, 4 noiembrie 2009

Sfaturi pentru gripa AH1N1




Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul.

Intr-o epidemie globala de aceasta natura, este aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precautiilor.

Contactul cu virusulH1N1 nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.

Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati nici un simptom al infectiei cu virusul H1N1, pentru a evita proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, câtiva pasi foarte simpli, pasi nu pe deplin subliniati în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (în loc sa ne concentram pe modul de
stocare a medicamentelor antivirale):
 
Spalarea frecventa a mâinilor.

Abordarea "Jos mâinile de pe fata". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu exceptia cazului în care vreti sa mâncati, sa va spalati sau sa va palmuiti).

Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa caldua sarata (folositi apa de gura daca nu avei încredere în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea initiala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu sau Imunogrip (varianta naturista) il are pe o persoana infectata. Nu subapreciati aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.

Curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata, dar suflarea puternica a nasului o data pe zi si curatarea ambelor nari cu betisoare din bumbac înmuiate în apa calduta sarata este foarte eficienta în scaderea numarului populatiei cu infectie virala.

Sporiti-va inmunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea contin si Zinc pentru a accelera absorbtia.
Beti cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu pot supravietui, prolifera sau produce nici un rau.
 

3 comentarii:

Dahnah on 5 noiembrie 2009 la 05:03 spunea...

Lore, bune sfaturi, cu apa de gura mereu fac gargara pt. a preveni orice fel de raceala, cu nasul nu stiam, thx :)

brishtara on 5 noiembrie 2009 la 08:21 spunea...

Sincer nu stiu daca imi voi curata nasul cu tampoane imbibate cu sare, dar il suflu mai bine dimineata si il spal cu apa calduta. Am mai cumparat solutie dezinfectanta care o port mereu cu mine, pentru situatile in care nu am apa curenta la indemana.

Ce se mai intampla la voi? Oamenii nu sunt panicati?

Dahnah on 6 noiembrie 2009 la 21:07 spunea...

Se pare ca e mai mare panica in Ro decat aici in Mx, cel putin acum nimeni nu mai vb despre porcina, cica mai spre iarna cand vine un pic frigul e risc sa inceapa iar, dar eu cum nu is cu ochii in tv mereu nu prea ma "impresionez". Is cu ochii pe toti care stranuta ca prostii si ma acopar eu daca ei nu, desi s-a facut campanie de cum sa "se poarte", tot mai gasesti cate un prost care sa isi imparta virusii. pupici!

Trimiteți un comentariu

Au purtat vorba aici:

 
Create your own banner at mybannermaker.com!
Jovis – homemade beauty Create your own banner at mybannermaker.com!
ActivitatiCopii.ro

"Doar in brate!" Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino