Cautam alternative bio, ecologice, organice

Photobucket

vineri, 12 martie 2010

Campanie testare sapunuri Lorelai
Manufactura Lorelai ( www.manufacturalorelai.ro sau www.manufacturalorelai.blogspot.com ) si Forumul Super Parinti va invita sa participati la o campanie de testare a sapunurilor lucrate manual, naturale 100%

Sapunurile produse de Manufactura Lorelai sunt special gandite sa ofere pielii ingrijirea perfecta, fiind fabricate doar din ingrediente sigure, naturale. In compozitia sapunurilor Manufacturii Lorelai nu veti gasi substante sintetice, conservanti, derivate din petrol… si lista ar putea continua. De ce? Pentru ca “a fi natural” conteaza enorm! In multitudinea de sapunuri disponibile pe piata romaneasca, Manufactura Lorelai este printre putinii fabricanti ce se mandresc cu angajamentul luat: Doar natural!

Sapunurile sunt fabricate folosind procedeul “la rece”, pentru a pastra proprietatile uleiurilor. Fiecare sapun incepe cu un procent ridicat de ulei de masline, la care se adauga ulei de cocos, de palmier, ulei de samburi de struguri si de orez, pentru a rezulta un produs care curata si hidrateaza pielea in acelasi timp. In continuare se adauga plante medicinale, atent uscate sau argile bine-cunoscute pentru proprietatile lor purificatoare. In final, adauga uleiuri esentiale extrase din plante, arome curate, proaspete si naturale.

Multumim din suflet Manufacturii Lorelai pentru increderea si amabilitatea de a ne pune la dispozitie minunatele sapunuri naturale romanesti 100%


Desfasurarea campaniei:
12.03.2010 – 16.04.2010

PASUL I
Cei care doresc sa participe la campanie sunt rugati sa se inscrie ca voluntari in cadrul acestui topic scriind un mesaj in care vor preciza:

1. tipul de piele si eventuale probleme
2. daca doresc sa foloseasca sapunul pentru corp sau fata
3. pot specifica un sapun din gama Manufacturii Lorelai pe care sunt interesati sa-l incerce

Restul detaliilor pe Forumul Super Parinti

Promit ca nu veti regreta :)

3 comentarii:

Gratiela on 13 martie 2010, 08:42 spunea...

eu chiar ma gandeam ca ar fi fain sa faca niste testere mici, (15-20 grame, acolo) pe care sa le trimita alaturi de sapunurile comandate.
asa am sti exact ce preferinte avem la urmatoarele comenzi, nu? :)

Lore(brish) on 13 martie 2010, 11:20 spunea...

Gratiela, ar fi o idee nemaipomenita. Imi amintesc ca ii propusesem chiar eu. Era f bine daca putea oferi lafel si petru testate. Ar si intrat mai multe. Insa nu stiu cum si in le toarna, sau nu stiu daca se pot taia ulterior.

Si eu sunt curioasa.

Pana atunci ai ocazia sa testezi doua sapunuri de 50 gr fiecare. Te asteptam in forum.

:x Lore

Eu sunt interesata de cel Spa cu sare si cel negru iluminator(asta nu ca eu nu as fi slipitoare) :D

Loriana on 18 martie 2010, 14:35 spunea...

Fara legatura cu campania :)
Lore, te asteapta un premiu la mine pe blog!
Pentru...merite deosebite in a fi tu insati!

Trimiteți un comentariu

Au purtat vorba aici:

 

"Doar in brate!" Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino